Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

376 commentaren van in totaal 376 beoordelingen
Service
E
14/11/2018
7

Mooie zaak, vriendelijk, mijn ervaring met de aankoop van mijn auto was dat er teveel druk op gelegd werd en spelletje gespeeld. Zoals bv kan geen korting geven, alleen als u nu beslist etc. Werkplaats: meedenken met onderhoud, bv airco of APK zou klantvriendelijker zijn, nu moet ik er zelf aan denken, vragen etc.

Service
Huub weerkamp (Enschede)
14/11/2018
9

Geen tien omdat de leenfiets niet aan mijn kwaliteidseisen voldeed.

Service
George van den Berg (Enschede)
09/11/2018
10

Goed en betrouwbaar.

Service
A. Smit (Hengelo)
02/11/2018
9

Klantvriendelijk, goede informatie over de werkzaamheden. De kosten waren zoals bij de receptie zijn aangegeven

Service
mevr. A. Meyer (Enschede)
02/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden over zowel mijn auto, een Yaris hybride als Automobielbedrijf. Je wordt er echt fijn geholpen. Top!

Service
Dhr. H.W.Wouwenaar (Enschede)
29/10/2018
8

Ik vind dit een redelijk cijfer voor mijn dealer.

Service
M. Mulders (Enschede)
29/10/2018
9

Werkzaamheden keurig uitgevoerd en netjes naar huis gebracht en weer opgehaald.

Service
Rene (Enschede)
29/10/2018
7

Geen directe klachten, vriendelijk ( zoals elke willekeurige dealer) met stroop vangt men vliegen!

Service
Hans Mondria (enschede)
17/10/2018
9

Over het geheel ben ik dik tevreden.

Service
Rie Lensen-Baas (Enschede)
17/10/2018
9

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk.

Verkoop
Dhr dijk (Enschede)
11/10/2018
9

Omdat ik er goed en vriendelijk ben behandelt en de hele afhandeling ook prima was.

Service
H.Ruijter (Enschede)
11/10/2018
10

Ben in al die jaren waarin ik als client bij Toyota Peterman kom,nog nooit teleurgesteld in de behandeling van mij en mijn Toyota.

Service
Mevr. G.H. Lammers-ter Borg (Enschede)
11/10/2018
10

Ben zeer tevreden over het personeel en de service.

Service
Seko (Losser)
11/10/2018
10

Een heel erg nette zaak. Medewerkers heel vriendelijk en duidelijk. Dit is hoe het hoort.

Service
H. Pleij (Winterswijk)
05/10/2018
10

Betrouwbare,klantvriendelijke en desondanks zakelijk,zich kunnen inleven in klant.

Service
Wim Brouwer (Enschede)
05/10/2018
10

De juistheid van behandeling van zowel het kantoorpersoneel als van het werkplaatspersoneel en de mensen van de verkoop afdeling. In 1 woord Perfect.

Service
Meijstijn (Losser)
26/09/2018
8

Prima Toyota dealer, met goede service.

Service
Theo Even (Losser)
26/09/2018
10

Correcte dealer die staat waar voor ze een toyota verkoop en een goede onderhoud voor mijn Toyota. Ik ga zeker weer voor een hibride van Toyota.

Verkoop
Wim Polman (Enschede)
25/09/2018
8

Mensen staan altijd voor mijn klaar

Service
Britta van der kooi (Enschede)
13/09/2018
8

Net garage bedrijf

Service
Wb smit (Enschede)
13/09/2018
10

Bedrouwbaar

Service
Hans Koller (Enschede)
20/08/2018
9

Autobedrijf JP is een goed en gerenommeerd autobedrijf, klantvriendelijk en service gericht bedrijf. De vakkennis en expertise is goed.De kosten voor de beurten dient beter gecommuniceerd te worden al had ik daar misschien wel naar moeten vragen. Dit zal ik de volgende keer wel doen. Verder vind ik dat ze dit cijfer hebben verdiend.

Service
J.L.N,Wessels (Enschede)
08/08/2018
9

Is de waarde

Service
p hoving (enschede )
31/07/2018
10

niks mis mee

Service
Dhr Brinkman (Enschede)
30/07/2018
8

Omdat redelijk tevreden ben over de behandeling

Service
H.Jansen (Enschede)
13/07/2018
8

Tevreden

Service
Marijke dirksen (Enschede)
12/07/2018
10

Ze zijn altijd vriendelijk tegen over de klanten en zeker goeie services

Service
Dhr. R. de Paauw
09/07/2018
8

Zeer vriendelijk, net en goed geïnformeerd personeel.

Service
Kathy van Eijkelenburg (Enschede)
09/07/2018
10

Behulpzaam, nooit negatieve verrassingen, alleen maar positief, duidelijk, men kent me (terwijl ik er niet vaker kom dan de reguliere beurten, want de Toyota is nooit wat mee) en de auto komt altijd netjes weer terug

Verkoop
Yvette Veldhuis
02/07/2018
9

Ik ben zeer tevreden, het personeel was klantvriendelijk, ee ontbrak alleen een antenner op mijm auto waardoor ik weer terug moest om die op te halen. Als alles erop zat was het een 10

Service
C.W. van der Kaay (Huissen)
27/06/2018
9

Vakbekwame vriendelijke medewerkers, tijdig uitleg over aanvullende werkzaamheden en toekomstige vervangingen

Service
J.bosgraaf (Enschede)
20/06/2018
9

Kant vriendelijk en goede service

Service
Eugène Goeting (Enschede)
14/06/2018
10

Bij het brengen van mijn auto voor de (150000 km.) servicebeurt gaf ik aan dat ik het een kostbare onderhoudsbeurt vond. De uiterst vriendelijke medewerker bekeek de prijsopgave (via Toyota NL) en dacht met mij mee ... omdat autobedrijf ***op diverse punten al een eigen extra service biedt kon er toch zomaar een aantal tientjes bespaart worden. ***... U mag trots zijn op zo'n eerlijke medewerker want dat maakt deze klant blij!!

Service
wim (Losser)
14/06/2018
10

Goed in alles

Service
Hetty Grevinga (Enschede)
13/06/2018
10

Ik ben uitermate tevreden met bovengenoemd Autobedrijf

Service
Serrano josé (Enschede)
13/06/2018
10

Goede uitleg en goed vertrouwen ik ben altijd goed behandeld

Service
Suzan Bouwhuis (Enschede)
13/06/2018
8

Vriendelijk personeel en vlotte service. Daar betaal je wel een flink bedrag voor, en niet alles waarvoor ik (extra) heb betaald (bv. uitzuigen van de auto) is gebeurd. Verder wel alle vertrouwen in de medewerkers overigens.

Service
Anton.Bakker. (Glanerbrug.)
30/05/2018
9

Nette vriendelijke mensen, waar nodig behulp saam, keurige nette werkplaats, en de koffie stond klaarin de wachtruimte.

Service
C.D. Viehoff (Den Haag. )
25/05/2018
10

Zeer betrouwbaar en netjes. Ik kom er zelfs voor helemaal uit Den Haag.

Service
Gerrie Kooij bouman (Enschede)
22/05/2018
9

IK geef nooit een tien

Verkoop
Fam. Oolbrink (Hengelo)
16/05/2018
10

Zeer vriendelijk ontvangen en ondanks dat het een auto betrof via private lease leek het net of we een auto hadden gekocht.Mochten we in de toekomst overwegen weer een auto te kopen dan is Automobielbedrijf JP Enschede zekers de eerste dealer waar we gaan kijken.

Service
M lammers (Enschede )
14/05/2018
9

Nette benadering vriendelijk maar mijn eerste bezoek dus afwachten op langere termijn.

Service
Stefan (Enschede)
09/05/2018
8

Prima dealer. Kom er al jaren.

Service
John Gerberink (Borne)
02/05/2018
10

betrouwbaar en eerlijk, en heerlijke koffie.

Service
Masselink (Overdinkel)
02/05/2018
10

Goede service vriendelijk en meedenkend personeel

Verkoop
Erik Koppelman
25/04/2018
7

Iedereen helpt je aardig, mis overtuiging dat men iets wil verkopen. Ben puur voor de auto gegaan. Handeling leek alsof het via internet werd aangekocht.

Service
Dhr. W. Bijleveld
19/04/2018
10

Goed geholpen.

Service
1Hennie Hankel
18/04/2018
8

Men staat de klant vriendelijk te woord , daarover niets te klagen.

Service
Jos Veldhuis (Enschede)
18/04/2018
9

Benadering is prima, personeel is vriendelijk en wanneer mogelijk wordt de reparatie gelijk uitgevoerd.

Service
L. van Lee-Gevelaar (Haaksbergen)
18/04/2018
10

Nooit klachten gehad. Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. A. Vos
05/04/2018
10

Ik ben uitermate tevreden over de communicatie rondom afspraken en de kwaliteit van de service.

Service
Dhr. Willie Hullekes (Enschede)
05/04/2018
9

Omdat ik er zeer vriendelijk wordt behandeld. Verder was de afspraak dat ik een leenfiets zou krijgen.Toen de medewerker zag dat ik pijnlijke benen had bood hij aan mij naar huis te laten brengen. Hulde.

Service
Dhr GH Vulker (Enschede)
29/03/2018
8

Vind de service altijd goed

Service
Dhr H. Pleij (winterswijk)
29/03/2018
9

Korreltje,zakelijk,vriendelijke bejegening.Als leek konstateer ik dat het werk goed is uitgevoerd.Akseptabele rekening.

Service
Arie van Hoek (Hengelo)
21/03/2018
9

Keurige dealer, professionele uitstraling en bekwaam en hartelijk personeel.

Service
mevr. G.H. Lammers (Enschede)
12/03/2018
10

Gewoon een fijn bedrijf met fijne medewerkers.

Verkoop
De jong (Hengelo)
07/03/2018
8

Ook voor het ophalen van een leaseauto via de ANWB/ Leaseplan zijn wij als volwaardig klant hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen.

Service
Jan Wegink (Hengelo)
07/03/2018
10

Vanaf de koop van mijn Yaris, op 23.05.2006,tot en met het controleren van mijn accu, en daarna plaatsen van een nieuwe accu, op 27.02.18, niets dan lof.Van binnen komen tot en met de heerlijke koffie en warme ontvangst.Het is keer op keer: Zeer grote tevredenheid.

Service
Wim W.G. Brouwer (Enschede)
07/03/2018
10

keurig net bedrijf en correct personeel en vriendelijke onvangst

Service
Jeroen Leppink (Enschede)
28/02/2018
10

erg prettige vakgarage met topmonteurs en een mooie showroom

Service
Wil Borkens- Lubbers (Enschede)
28/02/2018
9

Zeer empatisch, vriendelijk en vakkundig, goede uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.Vriendelijk receptiepersoneel en sfeervolle coffeecorner.

Service
Hans Trip (Enschede)
26/02/2018
10

Natuurlijk is Toyota een topmerk en is Automobielbedrijf JP Enschede B.V. een uitstekende dealer van dit mooi merk!

Service
J. De Heer (Amsterdam)
24/01/2018
7

Fijne mensen die kennis van zaken hebben

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Goede service

Service
Berty Hagen-Migchelbrink (Enschede)
05/01/2018
10

Ik ben zonder enige uitzondering zelf uitermate tevreden.

Service
Dhr A J Horsman (Enschede)
03/01/2018
8

dat de auto altijd schoon en optijd weer wordt afgeleverd

Service
Martin Faber (Borne)
28/12/2017
9

afspraken, tijd en kosten worden afgesproken en zijn okee.Betrouwbaar, net zoals de Toyota

Service
G de Boer (Hengelo)
20/12/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke prijsopgave vooraf. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van eventuele reparaties. Leenauto is ook keurig geregeld. Auto schoon weer terug.

Service
Anoniem
19/12/2017
10

prima service en goede behandeling

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Idem

Service
Anoniem
12/12/2017
9

Prima en prettig geholpen Auto weer ok

Service
Jan de Paauw (Enschede)
06/12/2017
9

Altijd even vriendelijk en meedenkend

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Correcte behandeling

Service
Höften (Enschede)
29/11/2017
9

Deskundig, flexibel, vriendelijk, prijs/kwaliteit is goed

Verkoop
S. Rastoder (Losser)
29/11/2017
10

Heel vriendelijk personeel met veel kennis en kunde. Alles is uitstekend verlopen.Complimenten!!!

Service
Anoniem
24/11/2017
6

Snelle duidelijke service. Door front office en werkplaats. Toyota Peterman lijkt goed tot nu toe. Ik hoop dat ze mijn vertrouwen niet beschamen.Ik geef een 6 zodat deze een 7 of 8 (of hoger) kan worden als ik merk dat het vertrouwen dat ik geef (mijn auto blijft hier de komende tijd naar toe gaan...hopelijk niet vaker dan 1 keer per jaar ;) ) ook terugbetaald wordt.

Service
Huub Weerkamp (Enschede)
22/11/2017
9

Prima garage met vriendelijk personeel. De 9 geef ik omdat er altijd ruimte moet zijn tot verbetering!

Service
Anoniem
03/11/2017
10

fijne garage

Service
Anoniem
02/11/2017
10

Erg tevreden. Je weet waar je aan toe bent wat kosten betreft. Vriendelijk personeel. Leenfiets of leenauto. Prima!

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Vanaf de entree, met het idee mogelijk een auto( een Toyota) te kopen, tot en met de, na een jaar, onlangs uitgevoerde servicebeurt, in alle opzichten tevreden.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

De afspraak om een datum te plannen ging prima. Fiets stond klaar, ben gebeld, want er waren verder hoge kosten. Dus goed.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Omdat ze goed werk leveren met competente vriendelijke medewerkers, tegen een scherpe prijs

Service
Henk Sterrenburg (Hengevelde)
25/10/2017
8

Nogmaals, de onderhouds prijs is hoog

Service
Hennie Scheffer (Glanerbrug {Enschede})
25/10/2017
8

Wij zijn blij met onze Toyota. Nog nooit heeft een Toyota ons in de steek gelaten. Een goede en betrouwbare auto. En dat verwacht ik ook van de dealer en hun personeel.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

ik ben tevreden over de behandeling die ik altijd krijg en ze hebben altijd om je woord te staan

Service
Dhr H.Ruijter (Enschede)
18/10/2017
10

Wordt altijd zeer vriendelijk en correct behandeld kan een kopje koffie drinken als ik dat wil, kortom ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
12/10/2017
9

Vriendelijke service, makkelijk met het maken van afspraken. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Service
Anoniem
04/10/2017
8

Maakt betrouwbare indruk

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Vriendelijk, correct en meedenkend.

Service
Mevr. D. Bouwmeester (Enschede)
27/09/2017
8

Tevredenheid, vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar en de laatste keer zelfs met een gebakje

Service
peter hoving (enschede )
13/09/2017
8

kom er al meer dan 15 jaar

Verkoop
Jonny Kwast (Doetinchem)
06/09/2017
10

Prettig contact met een adviseur die je van duidelijke informatie voorziet.

Verkoop
Jeroen barelds (Enschede)
31/08/2017
10

je word er fijn ontvangen en alles word goed uitgelegd en men neemt er echt de tijd voor je We hebben het contact als zeer prettig ervaren

Service
J.L.N.Wessels (Enschede)
09/08/2017
9

Goed bedrijf

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Deze garage is betrouwbaar, de afspraken zijn duidelijk en bij onverwachte reparaties wordt eerst overlegd. De service is prima.

Service
Mans Poelman (Rijssen )
02/08/2017
9

Prima service.

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
10

Vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling. Bekwaam

Service
Dhr A. Vos (Enschede)
26/07/2017
9

Duidelijke afspraken, gratis leenauto, heldere communicatie

Verkoop
R.A.M. Wigbers (Enschede)
20/07/2017
10

Goede service trouwe Toyota rijder

Verkoop
H. Pleij (Winterswijk)
19/07/2017
10

Nogmaals zeer correcte en zakelijke ontvangst en emphatie bij de aankoop van de nw.Toyota

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
9

goed

Service
Anoniem
13/07/2017
10

alles perfect

Service
johan somhorst
13/07/2017
9

Vriendelijke , correcte behandeling.

Service
M.dirksen (Enschede)
12/07/2017
10

ze zijn altijd heel vriendelijk en beleeft naar de klanten

Service
H.Oomkes (Enschede )
30/06/2017
10

Alles wordt correct en volgens afspraak afgewerkt.

Verkoop
Vinodh manbodh (Enschede)
30/06/2017
9

vindt 9 een juiste cijfer voor een goede/correct bedrijf.

Service
Dhr. C.W. van der Kaay (Huissen)
21/06/2017
9

Deskundige vriendelijke medewerkers. Ondanks de verbouwing, de auto was na de beurt vermoedelijk daardoor niet door de wasstraat geweest, was de ontvangst uitstekend. Ik ga er vanuit dat de 'grote' beurt zoals gebruikelijk vakkundig werd uitgevoerd.

Verkoop
Anton.Bakker. (Glanerbrug.)
20/06/2017
10

Vriendelijke receptie, staan altijd klaar met de koffie, ook als je komt voor onderhoud, en je bouwt een
relatie op met de verkoop adviseur, die je al jaren heeft geholpen, met de aankoop van een nieuwe Toyota.

Verkoop
L. Gort (Enschede)
07/06/2017
10

Goede begeleiding als klant ervaren.

Service
S. Bouwhuis (Enschede)
07/06/2017
7

Ik word altijd netjes geholpen - en voorbereid op de factuur die gaat komen. De medewerkers zijn bereid een stapje harder voor je te lopen zonder dat ik dat van ze vraag - zo was mijn auto door de wasstraat gehaald (ik had hem erg vies ingeleverd). De (gratis) leenfiets die ik altijd mee kan nemen vind ik ideaal!

Wel vervelend was dat het airco-knopje het niet meer deed, het was gemaakt, maar na slechts één autoritje had ik hetzelfde probleem weer. Bovendien word er grof geld gevraagd voor de activiteiten en onderdelen...

Verkoop
Euregio OrthoCenter BV (Enschede)
31/05/2017
8

Prettige ontvangst, duidelijke en correcte offerte, dit ook na de aanschaf van een andere berdijfsauto in oktober 2016.

Service
J Scheffer (Enschede)
31/05/2017
8

Nette afhandeling en prettig te woord vestaan. Ben al jaren klant en geen negatieve ervaringen.

Service
J.A. Groeliken (Enschede)
31/05/2017
9

Omdat ik altijd correct geholpen ben en alles altijd uitgevoerd wordt zoals afgesproken. Bij bijzonderheden wordt ik altijd eerst gebeld om hierover uitleg te geven en wordt met opgave van kosten mijn toestemming gevraagd voor de uitvoering hiervan.

Verkoop
wemekamp (westerhaar)
30/05/2017
7

1 - de wacht tijd van de auto was te .lang +/- 11a12 weken moest ik op de auto wachten.
2 - de wax laag is op het plastc gedeelte uit geweven en toonde witte vlekken op 5a6 plaatsen waar ik woest op was is bij gewerkt hoop dat die niet weer terug kommen.
3 - uitleg van de auto was niet voldoende te korte tijd om alles uit te leggen .

Service
Dhr. W. Bijleveld (Enschede)
24/05/2017
8

Enige tegenvaller was de hoger uitgevallen rekening: goede 100 euro. Maar bij zulke reparaties is het lastig schatten, denk ik. Wel jammer.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
8

Altijd vriendelijk, netjes, behulpzaam

Verkoop
John Gerberink (Borne)
10/05/2017
10

Uitstekende service en veel kennis van zaken.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Prima service. Nooit klachten hierover gehad.

Service
Eugène Goeting (Enschede)
03/05/2017
9

Vriendelijke medewerkers en goede service

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Ben tevreden over de afwikkeling

Service
Dhr. H. Geurts (Enschede)
26/04/2017
8

Met name de contacten met het technische personeel zijn zodanig positief dat het cijfer 8 op zijn plaats is.

Verkoop
Martin Verheul (Lonneker (Gemeente Enschede))
26/04/2017
10

Altijd prettige ontvangst, de koffie staat altijd klaar! Personeel van garage als van showroom (Receptie) is zeer attent en vriendelijk.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Wij zijn zeer tevreden met Automobielbedrijf Peterman.

Service
Dhr.H.Hankel (Enschede)
12/04/2017
9

Vanwege de correcte behandeling

Service
H. van der Veer (Enschede)
05/04/2017
10

overzichtelijke presentatie

Service
J. Loek (Enschede)
30/03/2017
8

Ik heb jarenlang met dit bedrijf te doen gehad, meestal alleen voor APK, maar toch ik vind het een prima bedrijf

Service
Mevr. Lammers (Enschede)
30/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen word.
Ook bij tussentijdse kleine reparaties, kan ik direct terecht, wat zeer prettig is.

Verkoop
Hans Trip (Enschede)
29/03/2017
10

Automobielbedrijf JP Enschede is een mooi bedrijf met een ruime voorraad nieuwe Toyota's en waar je op een gezellige wijze wordt ontvangen en geholpen!

Verkoop
Dhr M. Wevers (Enschede)
23/03/2017
10

goede service en duidelijke uitleg

Service
Jan Smit (Enschede)
16/03/2017
8

Zoals de afspraak verlopen is.

Service
Jeroen Leppink (Enschede)
08/03/2017
10

Het is een mooi pand met een prachtige showroom en zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Verkoop
Leni Hilhorst (Boekelo)
08/03/2017
8

Uitstekend geholpen wel een klein min puntje dat de verkoper ons niet volledig heeft geholpen met de aflevering van onze auto. Er stond een oudere dame te wachten ze was heel ongeduldig ze was zeker belangrijker. Voor de rest een prima uitleg en behandeling.

Service
Martin C. Verheul (Lonneker (Gemeente Enschede))
08/03/2017
10

Je wordt accuraat en stipt geholpen en de koffie staat altijd klaar....
Als het nodig is wordt je keurig gebeld.
Vervangende auto wordt altijd geregeld.
Geen kinderachtig gedoe bij terugbrengen.

Service
Mevr. B.D. Hagen-MIgchelbrink (Enschede)
03/03/2017
10

Had een vraag en heb een afspraak gemaakt en een prijsopgave gekregen.
Achteraf duurde de reparatie wat langer dan gepland maar de prijs die was afgesproken bleef gehandhaaft.
Dat geeft een heel goed gevoel, geen geëmmer achteraf.
Prima in orde.

Service
h kuik
27/02/2017
10

om dat een goede automobielbrijf is

Verkoop
Ganeshi (Enschede )
22/02/2017
9

Goede service, klantvriendelijk en een super leuk kado!

Service
mevr. A. Meyer (Enschede)
22/02/2017
10

ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
21/02/2017
9

goede service, correct afhandeling

Service
Antoinette Veldhuis (delden)
21/02/2017
10

Het is gewoon prettig om hier mijn auto in onderhoud te hebben, ik hoef niet te lang op een afspraak te wachten en deze kan altijd ingepland worden wanneer mij dat uitkomt.

Service
R.hartman (Enschede)
15/02/2017
10

Reparaties worden keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken en de Uto wordt weer keurig netjes afgeleverd

Service
R.J.Stotijn (Enschede)
15/02/2017
10

Je wordt hier netjes te woord gestaan.

Verkoop
servet tuluk (Enschede)
15/02/2017
9

duidelijk, behulpzaam en gastvrij

Service
Anoniem
16/01/2017
8

Ik ben tevreden met Toyota

Verkoop
Anoniem
11/01/2017
9

heldere afspraken, geen patserige verkooppraat, gewoon normaal, keurig afgeleverd

Service
Anton.Bakker. (Glanerbrug.)
28/12/2016
9

Laten we voorop stellen dat Toyota een zeer betrouwbare auto is,en de uitstraling van de dailer daar zeker ook aan meewerkt!

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Nooit geen problemen. zeer tevreden over alles

Service
Anoniem
03/11/2016
10

Goede service, prima auto!

Service
Anoniem
19/10/2016
9

betrouwbaarheid

Service
Eugène Goeting (Enschede)
12/10/2016
10

Vriendelijkheid, service en ik heb ook een eerlijk advies gekregen dat mij toch veel geld scheelde. Dat geeft mij een goed vertrouwen in mijn dealer.

Service
Anoniem
29/09/2016
9

Perfecte service, en super medewerkers.

Service
Anoniem
28/09/2016
10

Prima behandeling en juiste inschatting benodigde tijd

Service
Anoniem
23/09/2016
7

gewoon goed

Service
P. Huntjens (Enschede)
14/09/2016
10

Goede klantenservice en duidelijke communicatie vooraf over de te verwachten kosten.

Service
Anoniem
22/08/2016
8

prima service, goed overleg, nette behandeling.

Service
Anoniem
17/08/2016
8

Prima service

Service
Anoniem
17/08/2016
9

goede auto en goede dealer ! 1+1=3

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Service/klantvriendelijkheid

Verkoop
JW bach (Haaksbergen )
19/07/2016
10

Er werd alle tijd voor ons genomen. Al onze vragen werden uitgebreid beantwoord

Verkoop
Mevr. Van Hemert (Enschede)
19/07/2016
9

De ontvangst, de hele verkoop en aflevering was prima

Service
Willie Smit (Enschede)
19/07/2016
10

Goede serves en vriendelijk

Verkoop
dhr. e.s.bos (enschede)
14/07/2016
9

10 is voor de juffrouw

Service
Anoniem
08/07/2016
8

Wij worden er altijd goed en correct geholpen. We zijn erg tevreden en niet voor niets dat we al zo lang klant zijn.

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
10

Niet voor niets al ruim 25 jaar tevreden klant. Na de nodige nieuwe Yarissen te hebben gekocht waar telkens al mankementen inzaten werd dit altijd prima opgelost. Top!!!

Service
C.W. va n der Kaay (Huissen)
22/06/2016
10

Uitstekende service, vriendelijke en deskundige medewerkers

Service
Vincent Braun (Enschede)
22/06/2016
8

Goede service!

Service
Barry Zandstra (Enschede)
14/06/2016
8

Vlot geholpen.

Service
Luchies (Enschede)
10/06/2016
9

Alles goed

Service
Anoniem
02/06/2016
8

Ik vind dat ik goed ben benaderd en behandeld

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
9

Prettige ter zake doende uitleg en omgang.

Service
J.W. Tiekink (Enschede)
01/06/2016
8

uiterst tevreden

Service
Anoniem
31/05/2016
8

goede service en kwaliteit

Service
Kerst Boersma (Enschede)
25/05/2016
10

Ik ben heel tevreden over de geboden service, dat wil zeggen dat werkzaamheden volledig correct en naar volledige tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
Leo Gottgens (Enschede)
25/05/2016
8

Vriendelijk, correct en behulpzaam personeel. Werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Fijne dealer.

Service
Martin C. Verheul (Enschede (Lonneker))
25/05/2016
10

De ''klantvriendelijkheid'' stralen de medewerkers uit.

Service
Anoniem
19/05/2016
8

Op de site staan de beurten incl.btw maar op de nota word nog een keer btw berekent.
Ik kan mij vergissen, maar zo lees ik dat.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

vriendelijk beleefheid en enthousiame

Service
Anoniem
13/05/2016
8

Klantvriendlijke opstelling

Service
Anoniem
13/05/2016
10

Komen afspraken na en altijd vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Goede service

Service
Dhr. J. Monnink (Enschede)
11/05/2016
10

Vergeleken met vorige garages wordt deze door ons zeer positief beoordeeld.

Service
Gerrit ten Broeke (Enschede)
06/05/2016
9

Klant vriendelijkheid en vakmanschap.

Service
Dhr. B. van Cornewal (Enschede)
04/05/2016
8

De medewerkers zijn vriendelijk, voorkomend en leveren prima werk af. Hiervoor zou ik een 10 geven. Voor inruil van een auto zou ik de dealer nu, na zovele jaren als trouwe klant, niet meer aanbevelen.

Service
Hr Scheffer (Enschede)
04/05/2016
9

Nette afhandeling en heb goed vertrouwen in deze dealer.

Service
Mari Berens (Enschede)
04/05/2016
9

Door het uitstekende onderhoud voelen we ons veilig op de weg. Goede service en we worden als klanten gewaardeerd. De wachtruimte is gezellig, er is altijd koffie/thee. Over het onderhoud en de rekeningen van de werkplaats Is de receptie transparant.
Je merkt dat alle medewerkers trots zijn op het bedrijf en bij iedereen staat de service aan klanten bovenaan.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Heren achter balie zijn vriendelijk en ter zake kundig. Dame zou hier bij aan moeten sluiten

Verkoop
Hans Voets (Enschede)
26/04/2016
10

ik zou me geen betere behandeling kunnen wensen geen verdere wensen

Service
Anoniem
13/04/2016
8

vriendelijk, deskundig

Service
FRJ Kamphuis (Enschede)
13/04/2016
8

Dat is het gemiddelde van bijna 7 jaren ervaring.

Verkoop
Mevr. Venhuis (Hengelo)
13/04/2016
9

Zeer klantvriendelijke dealer. Warm ontvangst, alle tijd voor de klant. Persoonlijke benadering, niet opdringerig. Kortom we voelden ons erg op ons gemak en gewaardeerd.

Verkoop
Anoniem
11/04/2016
10

Zeer klantvriendelijk, open en professioneel.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Vriendelijk personeel, goede service, alle informatie wordt duidelijk uitgelegd.

Service
j. aukes (Enschede)
30/03/2016
9

zeer prettig en ruim naar mijn wensen

Service
Jan Wegink (Hengelo)
24/03/2016
10

Vanaf het eerste contact bij de koop, tot en met alle beurten daarna, buitengewoon prettig en plezierig ontvangen en geholpen.

Service
Antoinette Veldhuis (Delden)
23/03/2016
10

Prima dealer; ik ben correct geholpen

Service
J.A. Leppink (Enschede )
23/03/2016
10

Ik ben in de loop van vele jaren met de diverse dealers in aanraking gekomen, zowel die van VW, Ford en Mercedes. Bij VW was de vriendelijkheid ten top, hierbij moet gezegd worden toen ik een nieuwe Golf kocht. Daarna ging de vriendelijkheid over in een veel koelere vriendelijkheid en werden vragen veelal afgedaan met onduidelijke antwoorden.
Bij mijn laatste aankoop van een Toyota Aygo is die vriendelijkheid gewoon blijven hangen, ook bij bezoek van kleine reparaties of aankopen van bijvoorbeeld velgen of vloermatten.
Het geeft me hier nog steeds het gevoel "De klant is koning" .

Verkoop
Evert ten Napel (Weerselo)
22/03/2016
10

Ik rijd al vele jaren in een Toyota die ik gekocht heb bij deze firma. Heb mijn auto daar ook altijd in onderhoud gehad.
De service was altijd heel goed

Service
Anoniem
21/03/2016
7

Omdat ik tijdens mijn zoektocht naar een auto door een minder prettige verkoper geholpen ben. Dat is ook de reden geweest waarom mijn auto (Toyota) bij een andere Toyota dealer gekocht heb.

Service
Jeroen Leppink (Enschede)
16/03/2016
9

Ik ben erg tevreden over deze dealer, erg vriendelijk personeel.
Prijs kwaliteit verhouding erg goed.
Uitstraling van de showroom, geweldig!
En niet te vergeten, lekkere koffie.

Service
Dhr Oosten (Enschede )
09/03/2016
8

Goede en eerlijke service, maar wel prijzig.

Service
Matthijs Soek (Hengelo)
02/03/2016
10

Goede kwaliteit, prettige ontvangst, geen verrassingen achteraf.

Service
Roger van Wilsem (Enschede )
11/02/2016
10

Je wordt er altijd netjes te woord gestaan en er wordt ook goed geluisterd naar mijn wensen. Samen komen we dan tot een goede deal. Het onderhoud is ook uitstekend, vervangend vervoer is goed en de afhandeling van bijkomende zaken zeer bevredigend.

Verkoop
Mevr. Muller (Enschede)
10/02/2016
9

Vriendelijke en aangename service, betrouwbaar. Ik kreeg een goede deal bij het inruilen van mijn oude Aygo voor een nieuw model

Service
Dhr. J.Y. van Holder (Enschede)
04/02/2016
8

Zoals eerder vermeld de correcte en klantvriendelijke benadering van het personeel

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
10

Vriendelijke ontvangst. Ontspannen. Duidelijke uitleg. Gratis koffie. Enzv

Verkoop
Anoniem
29/01/2016
9

goede service

Service
Bennie Lomulder (Enschede)
20/01/2016
8

omdat ik altijd goed en vriendelijk behandelt wordt.

Service
GHJ KRISTEN (ENSCHEDE)
20/01/2016
9

om dat ik daar goed ben behandeld en ik daar te spreken over ben

Service
Dhr.G.Strijker (Enschede)
14/01/2016
9

afspraken prima,zeer tevreden over afhandeling bij onvoorziene reparaties zoals waarom noodzakelijk,kosten plaatje en de persoonlijke behandeling.
nemenbij vragen over kosten of reparatie ruimschoots de tijd.

Service
a j horsman (enschede)
13/01/2016
8

alles voeld vertrouwd aan

Verkoop
Fred Agterhuis (Neede)
13/01/2016
10

Klantvriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht meedenkend, afspraak = afspraak, perfecte service van verkoopteam tot en met werkplaats.

Service
Gerrit Tjooitink (Hengelo)
13/01/2016
9

Het is een prima en klantvriendelijk bedrijf

Verkoop
Hr maasland (rotterdam)
13/01/2016
8

toyota becker is een fijn bedrijf waar je je als klant thuis voelt

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Staan altijd voor je klaar.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

Personeel is zeer vriendelijk. Bediening aan de receptie is goed.
Even wat onduidelijkheid over het tijdstip van ophalen van de auto.
In eerste instantie kon ik de auto 3 uren later weer ophalen. Uit een later telefoontje bleek dit het einde van de dag pas te kunnen.

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
9

Prima ontvangst en een goede service bij de aflevering

Service
Anton.Bakker. (Glanerbrug.)
23/12/2015
9

Houden zich keurig aan de afspraken,je mag zelf de dag en de tijd kiezen voor de rep-onderhoud.

Service
George Ottens (Enschede)
23/12/2015
4

Wintercheck zou volgens afspraak 59,95 euro kosten. Omdat er een lampje achter vervangen moest worden moest ik ruim 71 euro betalen! Dus nooit weer! (Lampje 12 euro, belachelijk!)

Service
Anoniem
14/12/2015
7

Tevreden over de auto

Service
Anoniem
02/12/2015
8

in zijn algemeenheid ben ik prima te spreken over mijn dealer

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Goede uitleg en duidelijke afspraken.

Service
H.Ruijter (Enschede)
02/12/2015
10

zeer correcte behandeling door de medewerkers altijd uiterst vriendelijk.

Service
R de Boer (Enschede)
02/12/2015
8

ben tevreden met de klant benadering door de medewerkers

Service
Anoniem
01/12/2015
8

Goede service; tijd voor toelichting; klantvriendelijke benadering; klantgerichtheid. service van een leenfiets is een goed idee.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
10

Klantvriendelijk, neemt de tijd voor je, legt alles netjes uit als je vragen hebt, echt een aanrader om een auto te kopen.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Een zeer klantvriendelijk bedrijf

Service
R. Mulder (Enschede)
25/11/2015
10

Service, klantvriendelijk en altijd iets extra's doen voor de klant

Service
Anoniem
19/11/2015
10

ZEER CORRECTE BEHANDELIING EN VRIENDELIJKE HULP EN ADVIESEN

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

Prima service

Service
Dhr. K.T.Boersma (Enschede)
11/11/2015
10

We zijn heel tevreden over de dienstverlening en geboden service. Wordt altijd correct uitgevoerd.

Service
HL Klos (Enschede)
11/11/2015
10

Correcte vlotte behandeling.

Service
Jan Harbers (Rijssen)
11/11/2015
10

Goede omgang, deskundigheid en uiterst service gericht

Verkoop
Leon Verkuijlen (Enschede)
11/11/2015
10

Naar tevredenheid geholpen. Het bedrijf ziet er netjes uit.

Verkoop
mevr. J. Heitbrink (Enschede)
11/11/2015
10

Je wordt ontzettend vriendelijk ontvangen en goed geholpen zonder dat er iets wordt opgedrongen.
Ze helpen je kijken naar wat het beste bij je past.

Verkoop
Goof Molkenboer (Enschede)
05/11/2015
10

Vriendelijke, open en eerlijke benadering bij de aanschaf van onze nieuwe auto, waarbij de verkoper niet opdringerig was.
Een zeer prettige ervaring, bij een voor ons nieuwe dealer.

Verkoop
Hans Trip (Enschede)
04/11/2015
9

Een mooi bedrijf met veel auto's om te bekijken

Service
J.A. Ellenbroek (Enschede)
03/11/2015
10

U heeft aan onze antwoorden op de kunnen zien dat wij tot nu toe graag bij jullie zijn

Service
Martin Elfrink (Losser)
28/10/2015
8

Ontvangst is correct. Alles wordt netjes uitgelegd.

Service
Hennie Scheffer (Glanerbrug {Enschede})
23/10/2015
4

De verkoop van de Toyota is voor mij verschrikkelijk verlopen. De aanmerkingen die ik had waren er vier. Een daarvan is verholpen door ****, de tweede heb ik zelf verholpen, nota bene bij ****. De andere twee euvels zijn er nog en word niets op uit gedaan. Daarom heb ik ook besloten dat mijn volgende auto geen Toyota is maar een ander merk. Of ik ga naar een andere dealer. Het gaat mij niet om de auto maar om de directie en verkoop. Misschien wel Peugeot.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
7

Had ook een acht kunnen zijn .

Service
Dhr veldscholten (Losser)
19/10/2015
9

Wij zijn er tot nu toe tevreden mee

Service
Anoniem
16/10/2015
9

Prima service

Service
Dhr Ph Tepper (Enschede)
14/10/2015
8

Korte wachttijd aan de balie, leenfietsen beschikbaar, auto wordt schoon afgeleverd.

Verkoop
J Serrano (Enschede)
12/10/2015
10

eerlijk /correct

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Goede en vriendelijke service

Service
Dhr R Velthoen (Enschede)
07/10/2015
9

Dealer houdt goed contact i.v.m. opvolging niet geïnstalleerde navigatiekaart.

Verkoop
Wim Koens (Hengelo (O))
07/10/2015
10

De uitstekende beoordeling van deze dealer is gebaseerd op jarenlange positieve ervaring.

Service
Anoniem
30/09/2015
8

service en klantvriendelijkheid

Verkoop
R de Vries (Enschede)
30/09/2015
7

Bij de aflevering was de navigatie niet in orde, zodat ik een leen auto meekreeg.
Om dit te herstellen zou 2uur duren.
Helaas was naar 2uur de auto nog niet klaar zodat wij moesten wachten.
Dit was zeer vervelend omdat ik nog een receptie had en zo een tijdnood kwam.

Verkoop
Maurice Huckriede (Enschede)
23/09/2015
9

Erg vriendelijk en professioneel personeel.
Zeker de dealer waar ik bij een volgende auto weer ga kijken.

Service
1
11/09/2015
8

Auto gebracht voor APK keuring en moest opnieuw een afspraak maken voor een onderdeel dat niet op voorraad was. Dit was een beetje vervelend.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Benaderbaar, behulpzaam, aandacht en goed verzorgd.

Service
Dicky Oosterhof (Enschede)
11/09/2015
10

Prima service en correcte behandeling. Wachtruimte zeer goed.

Verkoop
Anoniem
27/08/2015
10

Vriendelijke, correcte bejegening, goede service.

Service
Anoniem
19/08/2015
9

Vriendelijk personeel, nemen de tijd, duidelijke uitleg, komen nog een keer terug om te vragen of ik nog een kopje koffie wil

Service
H. Jansen (Enschede)
29/07/2015
10

Nette benadering en eventueele wijzigingen in de werkzaamheden

Service
Henk Lip (Enschede)
15/07/2015
8

Goede service
Cordate afhandeling
Vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Betrouwbaarheid

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Klant vriendeljik

Service
Matthijs Soek (Hengelo)
08/07/2015
10

Correcte prettige ontvangst, goede kwaliteit van verrichte werkzaamheden tegen een correcte prijs.

Service
R.F.J. Kok (Enschede)
08/07/2015
10

Deze dealer staat altijd voor u klaar, denkt in oplossingen en geeft een zeer goede service. Het is goed zaken doen met deze dealer.

Service
Anoniem
18/06/2015
1

Meer doen dan alleen een apk waardoor wij meer kosten hadden.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Ik vind dit een redelijke beoordeling.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Uitstekende service, goede informatie, vriendelijk personeel.

Service
Bart van Cornewal (Enschede)
17/06/2015
10

Goede service. De medewerkers zijn vriendelijk, correct en attent.

Verkoop
Mevr.Krone (Oldenzaal.)
17/06/2015
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
Herman Rademaker (Enschede)
01/06/2015
8

correcte afhandeling

Service
Leo Wegdam (Enschede)
28/05/2015
10

Snel en vriendelijk geholpen. Koffie staat klaar. Prettige wachtruimte.

Service
Dhr J.A. Groeliken (Enschede)
27/05/2015
9

Omdat ik altijd correct behandeld ben en men altijd de afspraken voor 100% nakomt

Service
Anoniem
20/05/2015
8

goede auto en goede dealer

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Goede service, vriendelijke bediening en correcte afhandeling

Service
C.W. van der Kaay (Huissen)
20/05/2015
9

De ontvangst is erg vriendelijk met koffie of thee. De medewerkers van de werkplaats en verkoop verstaan hun vak, vooraf overleg over aanvullende werkzaamheden. Kortom een Toyota-dealer waar je met plezier naar toe gaat.

Service
Dhr. Foekens (Enschede)
20/05/2015
10

Perfecte service!

Service
H.Boelens (Enschede)
20/05/2015
9

Zeer goede service, vriendelijke mensen

Service
J Scheffer (Enschede)
20/05/2015
10

Ik ben altijd goed behandeld. Kan goede afspraken maken.Communicatie met receptie is prima.Auto krijg ik altijd netjes en schoon terug.Als er meerkosten zijn is er vooraf goed overleg. Heb goed vertrouwen in dealer en Toyota.

Service
Anoniem
18/05/2015
8

Vriendelijk, nette behandeling

Service
Dhr, J.W. Tiekink (Enschede)
18/05/2015
8

zeer tevreden over de wijze waarop je wordt geholpen en de uitvoering van werkzaamheden aan auto.

Service
Dhr. V. Tolpekin (Enschede)
18/05/2015
10

Heel goede ervaring

Service
Robert Mulder (Enschede)
13/05/2015
9

Tevredenheid mbt werkplaats/ receptie, vast aanspreekpunt en duidelijkheid.

Service
Anoniem
30/04/2015
9

Goede service, prettige mensen.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

al sinds 1985 Toyota rijder altijd goede service en behandeling

Service
Anoniem
29/04/2015
10

goede service, ter zake kundig en vriendelijke ontvangst

Service
gerrit damveld (losser)
29/04/2015
8

servicegerichtheid

Verkoop
H.G.Hengelman (Losser.)
29/04/2015
2

Te weinig inruil. Afleveringsbijdrage is niet nodig.

Service
J. De Heer (Amsterdam )
29/04/2015
7

Service en vertrouwen

Service
Anoniem
13/04/2015
9

betrouwbaar

Service
Anoniem
08/04/2015
8

In de ruim 30jr Toyota rijden geen grote problemen gehad met de dealers.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Vakkundige en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Prima service!

Service
Anoniem
07/04/2015
9

zeer klantvriendelijk, extra reparatie vooraf gemeld met exacte kosten, prijs als afgesproken

Service
Anoniem
01/04/2015
10

vlotte afwikkeling ,staan voor je klaar,wordt gezegt waar je kunt zitten als je moet wachten,koffie is klaar. wat wil je nog meer.

Service
A.WOLDERING (ENSCHEDE)
01/04/2015
9

CORRECTE EN NETTE BEHANDELING

Service
Anoniem
26/03/2015
9

Goede service

Service
G. Masselink (Overdinkel)
23/03/2015
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Afspraken worden altijd goed nagekomen.

Service
heer Visser (Enschede)
16/03/2015
9

goed, snel, vriendelijk.

Service
Anoniem
12/03/2015
10

goed

Service
Anoniem
12/03/2015
10

goed

Service
Anoniem
04/03/2015
9

goede service,
goede koffie
goede voorlichting over de werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
04/03/2015
9

vriendelijke ontvangst, prima begeleiding, staan altijd voor je klaar, uitmuntende service, zowel bij servicebeurten als ook bij aankoop van andere auto. zeer kundige vakmensen, die nog weten wat service en klantvriendelijkheid inhouden.

Service
Gerrit Hofstra (Enschede)
04/03/2015
9

correct en binnen de afgesproken tijd afgehandeld

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
10

Zeer goed

Service
R.J. Stotijn (Enschede)
11/02/2015
10

Correcte en vriendelijke bediening

Service
Anoniem
04/02/2015
10

Betrouwbare service, nooit problemen.

Service
Dhr C Guit (Enschede)
04/02/2015
9

goede behandeling .

Service
Anoniem
26/01/2015
9

Alles naar wens afgehandeld zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
21/01/2015
10

Mijn auto is ongeveer 5 jaar in onderhoud bij JP Enschede en alle onderhoudsbeurten, terugroepacties en reparaties zijn naar alle tevredenheid verlopen. Het is altijd goed gegaan en als ik een leenauto nodig heb, dan wordt dat altijd geregeld.
Ga zo door!

Service
Anoniem
07/01/2015
9

Zeer tevreden over contact, correcte behandeling.

Service
Anoniem
07/01/2015
10

Ben zeer tevreden over de Peterman en het merk Toyota.
Ik rij nu 35 jaar Toyota en heb weinig problemen en nog nooit met pech onderweg gestaan.

Verkoop
Mans Poelman (Rijssen)
06/01/2015
9

jarenlang een goede relatie

Service
b.broen (enschede)
30/12/2014
7

omdat ik altijd netjes te woord wordt gestaan en er altijd iets te drinken is en je kunt ook mooi even rond kijken

Service
Anoniem
23/12/2014
8

Vriendelijk betrouwbaar en houden zich aan de gemaakte afspraken

Service
H.G.Luchies (Enschede)
23/12/2014
9

Omdat hij goed is

Verkoop
Dhr. J. Hakvoort (Enschede)
09/12/2014
10

Het hele plaatje klopte perfect, mijn voorkeur voor Toyota, de ontvangst bij binnenkomst en de klik met de verkoper.

Service
Anoniem
02/12/2014
7

Werkplaats uitstekend, prijzen hoog, verkoop niet flexibel genoeg

Service
H Buunk (Haaksbergen)
02/12/2014
9

Al jaren ben ik zeer teverden over het merk Toyota.
Ook over mijn dealer Peterman ben ik zeer tevreden en dat al jaren.
De werkplaats is zeer accuraat en behulpzaam, ook met het plannen van onderhoud.
Bij verkoop merk je wel dat de spoeling de laatste jaren dun wordt en dat inruilprijzen onder druk staan. Dat leidt bij mij wel eens tot wat frustratie en betekent mogelijk dat ik toch bij een volgende vervanging wat verder kijk dan Toyota, niet vanwege het merk, over de prestaties ben ik zeer tevreden. Maar ook elders zal de spoeling mogelijk wat dunner zijn. Maar over de behandeling van verkoop ben ik wel zeer tevreden.

Verkoop
Jan Harbers (De Leeuw Installaties BV) (Rijssen)
02/12/2014
10

Goede ontvangst, prettige behandeling en heel correct

Verkoop
Anoniem
25/11/2014
9

Keurig en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Ton Smit (Hengelo)
20/11/2014
10

- deskundig en klantvriendelijk
- redelijk tot goede inruilprijs
- goede informatie over de Toyota
- van binnenkomst tot het wegrijden in de nieuwe Toyota
- kortom ik heb een prima gevoel overgehouden na en tijdens de transactie

Verkoop
kerkdyk (enchede)
19/11/2014
9

Ik zeer te vreden

Service
Anoniem
28/10/2014
8

het cijfer 8 is ruim voldoende en dat vind ik de garage etc. ook

Service
Mw. E. de Jager (Enschede)
23/10/2014
10

Ik ben altijd (sinds 11 jaar) vriendelijk en attent behandeld en heb steeds het vertrouwen gehad dat mijn Yaris hier in goede handen is en met zorg onderhouden wordt, zodat ik vertrouwd onderweg ben.

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

Prima contact en afhandeling

Service
Anoniem
22/10/2014
7

Koplamp vergeten te repareren, terwijl dat wel in de vraag gesteld was (2 x) Toen bleek dat dit niet gedaan was en er over gebeld werd met de garage, ontkende de garag de vraastellling, en dat viel iets minder goed. Maar ze hebben het wel kostenloos gerepareerd, terecht-want het koste ook weer extra benzine om terug te rijden...

Service
Anoniem
21/10/2014
8

de service verlening kan voor sommigen beter, bijv. door mee te denken met de klant:
hoge factuur nu de helft en andere helft einde van de maand.

Service
Anoniem
20/10/2014
7

Volgens de servicerichtlijnen (multiriem vervangen bij een km. stand van 100.000, of 7 jaar) is bij mijn Toyota bij een km.stand van 66000 km, in 2012 de multiriem vervangen. Twee jaar later, in 2014 later bleek het lager van de waterpomp stuk, bij een km. stand van 84000. We hadden geluk dat wij tijdens onze vakantiereis net niet met pech onderweg kwamen te staan. Uit de vakliteratuur en uit gesprekken met ervaren monteurs kom ik tot de conclusie dat bij het vervangen van de multiriem (de vraag blijft overeind of vervanging van de multiriem bij km.stand 66000 al nodig was) ook de waterpomp moet worden vervangen.
Dit is niet gebeurd. Achteraf gezien betaal ik nu twee keer voor de montagekosten van de multriem.

Service
Anoniem
20/10/2014
8

alles word netjes volgens afspraak gedaan. tegen redelijke prijs hier voor reed ik Mazda en waren werkplaats tariefen veel duurder.

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Betrouwbaar en vriendelijk

Service
Mira Wisselo (Enschede)
14/10/2014
9

Aller eerste wij vinden de TOYOTA AYGO een fijne auto, ook prettig vertoeven bij het Team van Peterman..

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
10

correcte behandeling, vriendelijke ontvangst en een zeer leuke verrassing na levering van de auto..

Service
Mevr. M. van Helden (Delden)
08/10/2014
9

Klantgericht, klantvriendelijk, komen afspraken na, kosten zijn op voorhand duidelijk, houden rekening met mijn wensen, leveren de auto (ongevraagd) schoon af, geven mij een gevoel alsof ik de enige klant ben!

Service
Anoniem
01/10/2014
7

De service is goed, maar de bijkomende kosten zijn toch behoorlijk hoog. Ca. 150 €. Heel veel meer dan een paar tientjes.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

nakomen afspraak vriendelijk

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Prima service,klantvriendelijk, laag drempelig

Service
dhr J.J. Weesie (Losser)
19/09/2014
10

Uitstekende service

Service
Annebeth Menalda. (Enschede)
10/09/2014
9

Een vriendelijke en adequate bediening. Altijd bereid tot uitleg en/of snelle hulp.

Verkoop
Anoniem
10/09/2014
10

Ik ben al tientallen jaren een zeer tevreden klant bij deze dealer. Ze leveren prima service, zijn zeer klantvriendelijk en bieden direct hulp bij eventuele problemen met de auto.

Service
J.G.E Boodt (Enschede)
10/09/2014
8

word uitstekend geholpen

Verkoop
Anoniem
04/09/2014
9

Duidelijke uitleg, vriendelijke ontvangst, altijd goede service bij de werkplaats

Service
Anoniem
03/09/2014
9

gewoon heel tevreden

Service
Anoniem
03/09/2014
10

NOOIT KLACHTEN-CORRECT TE WOORD BIJ AFSPRAAK-BEURT NAAR ALLE TEVREDENHEID UITGEVOERD-KAN ALTIJD KOMEN OM EEN VRAAG TE STELLEN

Service
Anoniem
02/09/2014
10

Meer dan prima service!

Service
Anoniem
21/08/2014
9

Goede service......

Service
Anoniem
20/08/2014
10

De mensen zijn duidelijk en zakelijk maar toch vriendelijk. Anders dan bij andere garages/dealers heb ik het gevoel dat ze eerlijk zijn.

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Correct, klantgericht en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
19/08/2014
9

klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
18/08/2014
8

Prima service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
13/08/2014
9

Goede service en correct werk

Verkoop
Anoniem
11/08/2014
9

nakomen gemaakte afspraken

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Gewoon netjes en correct , maar soms kan het elders goedkoper

Service
mensen (enschede)
30/07/2014
8

omdat ik al jaren klant ben bij peterman

Service
Johan Knotters (Enschede)
24/07/2014
9

Alles correct afgehandeld

Service
Anoniem
23/07/2014
10

Service

Verkoop
Anoniem
22/07/2014
9

Vriendelijk behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
22/07/2014
8

Vriendelijk personeel, goede service.

Service
Gerard Kortman (Losser)
21/07/2014
9

uitstekende service

Service
Anoniem
18/07/2014
8

Goede service en afhandeling.

Service
Anoniem
16/07/2014
6

Aan het vertrouwen ontbreekt het mij. Gevoel blijft maar knagen.

Service
Anoniem
09/07/2014
10

vriendelijke mensen behulpzaam,vlotte afhandeling.

Service
Anoniem
09/07/2014
10

Al jarenlang een zeer goede service , goede afspraken en juiste informatie.

Service
Anoniem
08/07/2014
7

De garage en onderhoud is goed uit gevoerd maar de juf achter de balie heeft op bepaalde opdrachten veel kommetaar

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klant vriendelijk goede service

Service
Anoniem
08/07/2014
9

de correcte behandeling en als er een probleem is dat ik zo snel mogelijk geholpen wordt, als je in een toyota rijdt kom je niet zo vaak in de garage dus een dikke plus.

Service
Patrick te Marvelde (Hengelo Ov.)
08/07/2014
10

Een klantgerichte dealer in alle lagen van aflevering tot werkplaatsafspraken.

Verkoop
Anoniem
30/06/2014
9

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en de aankoop

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goede service

Service
Carla Mensink (Enschede)
26/06/2014
10

De service die ik ontvang bij Peterman is uitstekend.

Service
E. (Enschede)
26/06/2014
8

Vriendelijkheid, servicegericht, meedenkend

Service
J V/D LAAN. (ENSCHEDE)
26/06/2014
10

we worden altijd goed geholpen en ze zijn altijd behulpzaam.

Service
Willem Husken (Enschede)
26/06/2014
9

Altijd vriendelijk van receptie tot monteur. Ook een gezellige sfeer heerst er altijd. Voel me er thuis

Service
Fecken J.J. (Haaksbergen.)
16/06/2014
10

Klantvriendelijk en korrekt; goede service. Met alles zeer tevreden.

Service
Anoniem
13/06/2014
8

Klantvriendelijk + goede georganiseerd + kennis + hulpvaardig.

Verkoop
S. Mengerink (Enschede)
13/06/2014
9

Prima service. Vriendelijk en flexibel personeel. Ze zijn er voor hun klant!

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Prima service

Service
gerrit franke (enschede)
12/06/2014
8

goede behandeling;
vakkundig personeel
altijd direct geholpen;

Service
P.J.L. Mulder (Enschede)
12/06/2014
9

Goede service, uitleg etc

Service
Jacqueliene (Amsterdam)
11/06/2014
8

ik vind deze dealer erg klantvriendelijk en dat is de reden waarom ik vanuit Amsterdam naar Enschede kom om mijn auto in onderhoud te houden

Verkoop
Anoniem
10/06/2014
9

Goede service

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.